STARICA IZ KUĆE U PLAMENU SPAŠAVALA SUSJEDU
[ # ]

ZAGREB

Starica je rekla da je kuhala kavu i zaspala. Kuća je trošna i sumnjaju na kvar električnih instalacija. Kako je sve još vruče, policija nije obavila očevid.

Image and video hosting by TinyPic

Trošna kućica u Retkošici 51 u zagrebačkoj Dubravi planula je u subotu nešto iza 17 sati. U njoj je bila starica Štefanija Rupčić (80). Susjedi su primijetili plamen i pozvali vatrogasce. Bolesna starica nije mogla sama izaći iz kuće. U pomoć joj je priskočila druga starica Antonija M.

- Vatra je plamsala, ali susjeda je baku pokušala izvući kroz prozor - hvale stanari iz Retkošice hrabru susjedu. Osim vatrogasaca brzo su stigli hitna i policija. Baku Štefaniju su odvezli u bolnicu.
- Bila je u šoku, nagutala se dima, a i ogrebala je koljena - ispričao je vatrogasac. U kući su dvije prostorije. U kuhinji je uništeno sve. Stolice, stol, dokumenti i posuđe. Srećom, spavaća soba je izgorjela znatno manje. Uzrok još nije poznat.

- Starica je rekla da je kuhala kavu i zaspala - tvrde susjedi. Dodaju da je možda zaspala zbog brojnih tableta koje pije. Kako je kuća stara sumnjaju i da je uzrok kvar električnih instalacija. Policija još nije obavila očevid. 24 sata

16.05.2009. ...20:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters