ZAVRŠEN 11.SUSRET VATROGASNE MLADEŽI HRVATSKE , SLOVENIJE I BiH
[ # ]

KUČE

U organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice ,Vatrogasne zajednice zagrebačke županije te DVD Kuče kao domačina danas je održan 11.susret vatrogasne mladeži Republike Hrvatske , Slovenije te BiH. Na ovogodišnjem susretu nastupila je 51 ekipa vatrogasne mladeži.35 ekipa iz Hrvatske, 14 iz Slovenije te jedna ekipa iz BiH.Riječ je o međunarodnom vatrogasnom susretu, koji se svake druge godine održava u Hrvatskoj.

Image and video hosting by TinyPic

U kategoriji mladež muški nastupilo je 30 ekipa iz Hrvatske , Slovenije te BiH. prvo mjesto osvojila je mladež DVD Gardinovec sa vremenom 45,40 bodova, drugo mjesto za ekipu DVD Josipovac Punitovački dok su trečeplasirani bili članovi DVD Nova Gradiška. Najbolja slovenska ekipa je PGD Čušperk na četvrtom mjestu dok je predstavnik BiH bila ekipa Viteza i osvojili su 21. mjesto.

U kategoriji mladež žene nastupila je 21 ekipa. pobjednice si mladež DVD Nove Ravnice i Križevačka cesta iz Bjelovarsko -bilogorske županije, drugo mjesto osvojile su članice Sveta Marija a trećeplasirane su članice DVD Šaptinovec.najbolja slovenska ekipa je PGD Studenec.Voditelj natjecanja bio je Nikola Sočev a kontrolor natjecanja Zlatko Orsag. opširnije

.

16.05.2009. ...19:30 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters