ODRŽANA IZBORNA GODIŠNJA SKUPŠTINA DVD-a TURKOVIĆI
[ # ]

TURKOVIĆI

U prostorijama Vatrogasnog doma u Turkovićima održana je izborna, godišnja Skupština DVD-a Turkovići.Pored članova društva, predstavnika gotovo svih Dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja bivše Općine Ogulin, Skupštini su nazočili saborski zastupnik Ivan Vučić, gradonačelnik Grada Ogulina Nikola Magdić, njegov zamjenik Tone Radočaj, te predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Ogulina Vladimir Radej.

Izvješće o radu Društva u 2008. godini podnio je predsjednik Josip Turković, a u njemu je detaljno izložio sve o aktivnostima i radu Društva, a posebno o radovima na Vatrogasnom domu. Izvješće su, kao i ono o financijskom poslovanju, članovi DVD-a Turkovići jednoglasno prihvatili.

Nakon toga izabrano je novo vodstvo DVD-a Turkovići. Zapravo, u odnosu na proteklo četverogodišnje razdoblje, tek su u Upravni odbor izabrani neki novi članovi, dok su dosadašnji predsjednik i zapovjednik ponovo izabrani na dosadašnje dužnosti i to za novo četverogodišnje razdoblje. Dakle, Josip Turković i Darko Turković obnašat će dužnost predsjednika odnosno zapovjednika DVD-a Turkovići još četiri godine. Novo-stari predsjednik se zahvalio na ponovo ukazanom povjerenju i izložio plan rada za 2009. godinu koji je i usvojen.

Na kraju, rad Društva pohvalili su predsjednik Vatrogasne zajednice Vlado Radej i gradonačelnik Nikola Magdić, te čestitali na postignutim rezultatima. U nastavku je upriličena dodjela vatrogasnih spomenica i odlikovanja zaslužnim članovima Društva.Skupština je završila skromnim domjenkom i druženjem u Vatrogasnom domu. radio Ogulin

17.03.2009. ...14:52 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters