HVALEVRIJEDNA GESTA INE
[ # ]

RIBARIĆI
Piše: Dubravka Vuković

Tijekom prošle godine Dobrovoljno vatrogasno društvo Ribarići bilo je vrlo aktivno.Pored redovnih sastanaka i skupštine radili smo na uređenju spremišta, održavanju postojećih hidranata i postavljanju dva nova, a očišćeni su i postojeći izvori vode.

Održavali smo protupožarne puteve i spaljivali korov pod nadzorom, uređivali uređivao bike-park u suradnji s mjesnim odborom i udrugom "Bicikl" iz Zagreba, radili na poslovima uređenja garaže, te postavili keramiku u vatrogasno spremište. Osim toga, sve ekipe DVD-a Ribarići nastupale su na brojnim natjecanjima"- rekao je među ostalim, podnoseći izvješće o prošlogodišnjem radu, predsjednik DVD-a Ribarići Mladen Paušić.

Potom je izvršen izbor novih tijela DVD-a. Jednoglasno je izabran Upravni odbor u sastavu: Mladen Paušić (predsjednik), Miko Kolić (dopredsjednik), Zdravko Paušić, Dražen Cetinjanin, Ivica Paušić, željko Kučinić, Mate Dujmić, Hrvoje Domitrović, Josip Paušić, Josip Kolić, Ivan Vučić, Vladimir Paušić, Branko Dujmić, Josip Puškarić i Miko Tonković. Izabrano je i zapovjedništvo na čelu sa zapovjednikom Ivanom Paušićem i dozapovjednikom željkom Kostelićem, te Nadzorni odbor na čelu sa Jasnom Kolić i 5 delegata za skupštinu Vatrogasne zajednice Grada Ogulina.

Posebno svečano bilo je prigodom predaje ključeva novog automobila koji je DVD-u poklonila INA, a blagoslovio ga je župnik željko Blagus. Automobil je INA sponzorirala sa 150 tisuća kuna.Stotinjak nazočnih u Domu u Ribarićima pozdravili su gradonačelnik Ogulina Nikola Magdić, dopredsjednik županijske skupštine Ivan Vuković i predsjednik Vatrogasne zajednice Vladimir Radej, a među gostima su bili saborski zastupnik Ivan Vučić, zamjenik gradonačelnika Tone Radočaj, te brojni gosti iz drugih DVD-ova, s područja naše i susjednih županija. radio Ogulin

24.02.2009. ...14:03 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters