POŽAR U NEW YORKU GASI 168 VATROGASACA
[ # ]

NEW YORK
Piše: Ivana Samaržija

Čak 168 vatrogasaca ni nakon četiri sata gašenja, nisu uspjeli lokalizirati požar. Za sada je jedan čovjek poginuo, a njih 21 je ozlijeđeno.

Požar u New Yorku

Newyorški vatrogasci bore se sa požarom šesterokatne zgrade. Požar je izbio u utorak rano ujutro u Kineskoj četvrti na Manhattanu. Prema prvim informacijama policije jedan je čovjek poginuo, dok su njih 21 ozlijeđeni, a među njima i dva vatrogasca. Vatra se proširila sa drugoga kata na cijelu zgradu. Nekoliko ljudi čak je skakalo sa petog i šestog kata da se spasi.Jedna žena trčala je kroz vatru i gusti dim po stepenicama.

Nije ni vidjela kamo staje pa su joj vatrogasci pomogli i spasili je - priča jedan od očevidaca. Djelatnici Crvenog križa pobrinuli su se za uplašene stanare koji su u samo nekoliko minuta ostali bez svega.

Krov se urušio zbog prevelike vrućine, pa sad vatrogasci na najbolji mogući način pokušavaju zaustaviti daljnje širenje požara.Ozlijeđene su prevezli u obližnju Bellevue i Beth Israel bolnički centar. Nakon gotovo četiri sata gašenja, 168 vatrogasaca nisu uspjeli staviti vatru pod kontrolu. Uzrok požara još nije poznat. 24 sata

24.02.2009. ...15:50 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters