LAŽNI ALARM IZ LJETNIKOVCA "KRALJA LAMINATA"
[ # ]

KONAVLE

Konavoskim vatrogascima, ujedno i članovima općinske zimska službe koji danima na terenu čiste prometnice i Zračnu luku Dubrovnik, u petak u 10.30 sati stigla je dojava policije da se uključio protupožarni alarm u ljetnikovcu 'kralja laminata' Darka Pervana u Čilipima. Pred kuću opasanu visokim kamenim zidom čija je bivša vlasnica bila Tereza Kesovija, ekipa JVP Konavle stigla je u kratkom roku.

Prema riječima zapovjednika Marija Maguda, tvrtka koja osigurava ljetnikovac nakon aktiviranja alarma obavijestila je policiju koja je informaciju o mogućem požaru na imanju vrijednom više od milijun eura proslijedila vatrogascima:

- Kako smo na mjesto događaja stigli prije djelatnika s ključevima, preskočili smo zid i letimičnim pregledom utvrdili da nema dima ni požara. Nakon što je stigao predstavnik vlasnika i otključao kuću obišli smo prostorije i utvrdili da je 'krivac' bio neispravni vatrodojavni senzor - objasnio je Magud, zadovoljan da konavoski vatrogasci još nemaju potrebe za vatrenim intervencijama ove godine. Slobodna Dalmacija

22.02.2009. ...07:19 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters