VATRA PROGUTALA COCKTAIL BAR U TARU NEDALEKO POREČA
[ # ]

POREČ
Piše: Hajrudin Merdanović

Coctail bar Gool u Taru kraj Poreča u potpunosti je izgorio. Objekt nije osiguran, a voditelj bara sumnja da je podmetnut. Šteta je 400.000 kn.

Vatra je u petak navečer nešto prije 19 sati doslovce progutala coctail bar Gool u Taru nedaleko od Poreča. Iako su požar odmah gasili porečki vatrogasci, bar drvene konstrukcije sa kompletnim inventarom izgorio je u potpunosti. Izgoreni coctail bar u vlasništvu je porečke tvrtke 'Sol-maris. Objekt nije osiguran, a šteta se procjenjuje na oko 400.000 kuna. Voditelj izgorenog Goola Isidoro Radojković iz Tara sumnja da je požar podmetnut.

Image and video hosting by TinyPic

- Prema mjestu od kuda je požar buknuo očito je da je požar podmetnut. Mislim da je to djelo obijesne grupice tarskih maloljetnika kojima očito nitko ništa ne može – kaže očajni Radojković. U policiji kažu da se uzrok požara još utvrđuje. [URL=Vatra je u petak navečer nešto prije 19 sati doslovce progutala coctail bar Gool u Taru nedaleko od Poreča. Iako su požar odmah gasili porečki vatrogasci, bar drvene konstrukcije sa kompletnim inventarom izgorio je u potpunosti. Izgoreni coctail bar u vlasništvu je porečke tvrtke 'Sol-maris. Objekt nije osiguran, a šteta se procjenjuje na oko 400.000 kuna. Voditelj izgorenog Goola Isidoro Radojković iz Tara sumnja da je požar podmetnut.

- Prema mjestu od kuda je požar buknuo očito je da je požar podmetnut. Mislim da je to djelo obijesne grupice tarskih maloljetnika kojima očito nitko ništa ne može – kaže očajni Radojković. U policiji kažu da se uzrok požara još utvrđuje. 24 sata

21.02.2009. ...14:39 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters