SKUPŠTINA DVD-a VUČILČEVO
[ # ]

VUČILĆEVO
Piše: Tomislav Horvat

Evo novosti. Sezona skupština je počela a ta groznica trese i naš kraj.14.02.2009. održana je 81. Po redu izborno, izvještajna skupština DVD-a Vučilčevo, jednog od četiri društva VZO Dubravica.

Skupštinu je otvorio i uspješno vodio Marin Štritof stari i novoizabrani predsjednik DVD-a, uz njega su sjedili članovi radnog voditeljstva Franjo Frkanec i Dragutin Štritof. Zapisnik je vodio tajnik društva Mario Štritof koji je i podnio izvješće o radu društva za proteklu godinu.

Tajnik se osvrnu na rad društava te spomenuo koliko i kako se radilo u 2008 godini, prisjetili smo se i proslave osamdeset godina djelovanja DVD-a koju su održali u lipnju mjesecu protekle godine.
Zapovjednik društva Mario Čuk u svom izvješću je napomenuo kako ovo društvo prošlu godinu nije imalo intervencija, već su radili na preventivi te su tako dva puta u godinu dana pregledali hidrantsku mrežu, dijelili su letke mještanima povodom mjeseca zaštite od požara, a ujedno su i popunili hidrantske ormariće sa odgovarajućom vatrogasnom opremom koje su postavili po cijelom mjestu...... opširnije

18.02.2009. ...18:52 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters