STRADAO U POŽARU I OSTAO ZATRPAN POD RUŠEVINAMA KROVA
[ # ]

KOLAŠAC
Piše: Željko Huljev

Dušan Šuša, 84-godišnji mještanin zaseoka Kolašac u općini Kistanje, pronađen je u srijedu u jutarnjim satima mrtav u svojoj obiteljskoj kući od posljedica iznenadnog požara koji je u vrlo kratkom vremenu pred zoru zahvatio drveno krovište koje se nakon što je izgorjelo, sručilo po nesretnom starcu.

Požar su u olujnoj snježnoj mećavi koja je harala Bukovicom primijetili susjedi kao i njegov sin Zdravko Šuša, nakon čega su zajedno krenuli pokušati spasiti život starcu koji je tog trenutka osim u plamenu bio zatrpan drvenim gredama i crijepom.Uz sva njihova nastojanja kao i brzu pomoć vatrogasaca iz JVP Knin starac je ipak unutar srušene i zapaljenje kuće podlegao ozljedama., nakon čega je pozvana policija i u tijeku je očevid kao i izvlačenje preminulog starca.

Premda službeno još nisu priopćeni uzroci požara pretpostavlja se da je do njega došlo ili zbog kvara na elektroinstalacijama tijekom olujne snježne mećave ili je do požara došlo kada je nesretni Dušan želio naložiti peć.
- Tu večer otac je bio u našoj novoj obiteljskoj kući, stotinjak metara udaljenoj od naše starine i budući je majka preminula prije nekoliko mjeseci otac Dušan teško se mirio s tom činjenicom i sinoć jednostavno nije želio ostati sa nama ukućanima nego je spominjući u više navrata pokojnu suprugu odlučio tu noć prespavati tamo gdje su oni živjeli cijeli život. Večerao je i otišao, nakon čega se sve to dogodilo - kazao nam je pokojnikov sin Zdravko Šuša. Slobodna Dalmacija

18.02.2009. ...15:43 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters