ODRŽANO SKIJAŠKO NATJECANJE VATROGASACA GASILSKE ZVEZE JESENICE
[ # ]

JESENICE

Danas je na skIjalištu Španov vrh iznad Jesenica održano natjecanje Gasilske zveze Jesenice. U prekrasnom sunčanom danu uživalo je i nastupilo 154 natjecatelja.

Kod Cicibanke rođene do 2003.godine prvo mjesto pripalo je hani Vrhovnik iz PGD Koroška Bela,drugo mjesto za Mašu Arnež iz PGD Koroška bela a treće mjesto za Metu Škufca iz PGD Blejska Dobrava. Kod cicibana rođenih do 2003.godine prvo mjesto za Žigu Svetlin iz PGD Koroška Bela,drugo mjesto osvojio je Vid Kejžar član PGD Hrušica.Kod pionirki 1 rođenih 2001-2002. pobjedila je Naja Varl iz PGD Koroška Bela,dok je kod pionira 1 pobjedu odnio Luka Pančur iz PGD Koroška Bela.

Mojca Klinar iz PGD Hrušica te Samo Perc iz PGD Jesenice bili su najbolji u kategoriji pioniri 2 koji su rođeni od 1998-2000 godine.Kod veteranki najbolja je bila Metka Koblar iz PGD Blejska Dobrava ispred Sanje Kovač iz GARS-a te Irene Razingar iz PGD Hrušica dok je najbolji veteran Bogdan Razinger iz PGD Blejska Dobrava ispred Stana Razingara iz PGD Hrušica te Matjaža Kovača iz GARS-a.

U kategoriji članovi A rođeni od 1975 - 1991.godine pobijedio je Marko Koblar iz PGD Blejska Dobrava kod članica A najbolja je bila Mojca Ferk iz PGD Blejska Dobrava. Kod članova B koji su rođeni 1960 - 1974.godine prvo mjesto za Matjaža Čebulja člana PGD Jesenice a kod članica najbolja je bila Urška Brglez iz PGD Koroška Bela.

15.02.2009. ...17:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters