VATROGASAC IZVLAČIO MRTVE I NAŠAO TIJELO SVOG NEĆAKA
[ # ]

LIPOVLJANI
Piše: Vanja Smiljanić

Vozač Bogdan Slota (25) i suvozač Igor Pernička (26) poginuli su, a Ines Lasek (18) i Helena Kostecki (17) teško su ozlijeđene. Išli su u disko.

Bogdan Slota (25) iz Lipovljana izgubio je u petak oko 21.30 sati kontrolu nad Clijom i udario u mostić koji je auto gotovo preskočio. Djevojke sa stražnjih sjedala izletjele su iz vozila koje se zaustavilo u kanalu. Motor automobila odletio je desetak metara, a poklopac motora tridesetak metara. Prije udara u mostić, Clio je udario automobil Đurđice Kostadinović parkiran pred kućom izvan kolnika. Vozač i suvozač Igor Pernička (26) poginuli su, a Ines Lasek (18) i Helena Kostecki (17) teško su ozlijeđene. Svi su iz Lipovljana.ŽC 112 o nesreći je odmah obavijestio HMP i JVP Sisak te OKC PU sisačko-moslavačke.Osim HMP i policije u izvlačenju unesrećenih sudjelovao je i DVD Lipovljani sa 7 vatrogasaca i jednim vozilom.

- Kad sam prišla autu, vidjela sam da je suvozač mrtav, a vozač je još vrlo kratko vrijeme davao znakove života - rekla je Đurđica Kostadinović. Djevojke su prevezene u bolnicu s vrlo teškim ozljedama. U roditeljskoj kući Igora Perničke sreli smo strica Željka, koji je vatrogasac. Te su ga večeri pozvali na intervenciju na ovu nesreću.

- Razdvojio sam lim i vidio tijelo nećaka. Bilo mi je strašno - kazivao je kroz plač. Neslužbeno smo doznali kako je četvero mladih krenulo iz Lipovljana u Kutinu u novootvoreni disko. Pokop poginulih je u nedjelju u 15 sati na mjesnom groblju. 24 sata

14.02.2009. ...17:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters