U POŽARU OBITELJSKE KUĆE IZGORJELA NEPOKRETNA ŽENA
[ # ]

BIBINJE

Ana Burazer (54) iz Bibinja smrtno je stradala u požaru koji je danas oko 17 sati izbio u obiteljskoj kući u Bibinju na predjelu Režani. U trenutku izbijanja požara nesretna žena u kući se nalazila sama, a kako doznajemo od policije, tijelo je izgorjelo.

Šokirani sumještani još se čude kako je uopće došlo do požara te još više kako i na koji se način susjeda zapalila. Susjedi Hartman i Gecan kazali su nam kako su oko 17 sati iz kuće Burazerovih vidjeli neki dim, ali ne i vatru, pa nisu odmah reagirali. Nakon par minuta postalo im je sve čudnije jer su mislili da se zapalio dimnjak. Pričaju kako je Anin suprug Nikola taman otišao do dućana no kako je sve više i više dimilo više njih pozvalo je vatrogasce, hitnu pomoć i policiju. - Ana je bila nepokretna i ležala je na trosjedu u dnevnom boravku, a tamo nije gorila peć pa nas čudi kako je uopće došlo do požara. Neki pričaju da se to dogodilo zbog opuška cigareta, ali koliko mi znamo muž joj je sklonio cigarerte u kuhinju baš da ih ne bi mogla dohvatiti. Bila je toliko slaba jer je prije sedam godina operirala tumor na mozgu. Počela se i gubiti u zadnje vrijeme, a upaljač svakako nije mogla sama upaliti - prepričali su nam susjedi Burazerovih.

Pred kućom se već okupilo mnogo mještana, a Anin suprug Nikola prvi je otvorio vrata i dim je sukljao van. - Ušao sam i ja unutra, ona je bila već sva crna. Bila je bolesna, ali ovako nije trebala završiti. Muž ju je pazio i gledao cijeli život, a kćeri su joj udane i žive u Njemačkoj. Odlični su susjedi i u Bibinje su se doselili prije desetak godina iz Dervente - kazali su šokrirani susjedi koji i dalje ne vjeruju da je uzrok požara opušak cigarete ili pak peć. Uzroci požari još su nepoznati, a o svemu će se više znati sutra kada na teren izlazi istražni sudac i kada će se izvršiti očevid. barkun

11.02.2009. ...20:50 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters