NOVO SPPREMIŠTE DVD-u PUSTAKOVEC
[ # ]

PUSTAKOVEC

Prošle subote redovnu godišnju skupštinu, koja je bila ne samo izvještajna, već i izborna, održalo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Donji Pustakovec.

U uobičajenoj skupštinskoj proceduri, nakon sumiranja rezultata rada DVD-a u 2008. godini, Upravni odbor DVD-a Donji Pustakovec kadrovski je osvježen, pa su tako za idući mandat u Upravni odbor izabrani Branko Vadlja, Vladimir Blažeka, Vjeran Štampar, Mladen Barić, Ivan Štampar, Ivan Zadravec, Dragutin Borović, Mladen Čonka, Dražen Kramar, Mladen Strahija, Ivan Kramar (Kovačov), Josip Mihocek, Smiljan Matić, Željko Čanadi i Đuro Srnec.

Predsjednik DVD-a Branko Vadlja i zapovjednik Vjeran Štampar te su dužnosti obnašali i u prošlom mandatu i stekli povjerenje kolega vatrogasaca za novi mandat. B. Vadlja ujedno je i zastupnik DVD-a Donji Pustakovec u Skupštini Vatrogasne zajednice Međimurja.

U planu rada za 2009. godinu donjopustakovečki su vatrogasci zapisali sve uobičajene aktivnosti - od preventivnih pregleda hidranata, bunara i sondi, do školovanja kadrova i održavanja opreme, međutim - s 2009. godinom kreću u realizaciju i jednog većeg projekta. U 50.000 kun,a koliko će im biti na raspolaganju 2009. godine, 30.000 kuna je za izradu projekata za gradnju vatrogasnog spremišta. Za DVD je to velik zahvat, ali se računa s općinskom podrškom. List Međimurje

10.02.2009. ...13:42 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters