U IZVLAČENJU OSOBA SUDJELOVAO JE DVD STRUŽEC
[ # ]

VOLODER

U nedjelju u noći, u 02:28 sati, Županijski centar 112 Sisak primio je zahtjev od policijske postaje Kutina o potrebi angažiranja vatrogasaca u izvlačenju osoba iz vozila koje je sletjelo sa ceste u mjestu Voloder (općina Popovača).

U nesreći su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede, od kojih jedna opasne po život, a jedna je lakše ozlijeđena. U izvlačenju osoba sudjelovao je DVD Stružec. Promet nije bio u prekidu.Do nesreće je došlo kada je 27-godišnji vozač osobnog automobila, kutinskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom te sletio s kolnika u lijevo gdje je prednjim dijelom vozila udario u zemljanu kosinu odvodnog kanala.

Vozač je zadobio teške tjelesne ozljede, 20-godišnji putnik u vozilu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, a 24-godišnji putnik je lakše ozlijeđen. Vozač osobnog automobila je odbio alkotestiranje i vađenje krvi i urina, te su mu krv i urin izvađeni po ishodovanom nalogu istražne sutkinje Županijskog suda u Sisku, koja je naložila i vještačenje automobilskih uređaja za upravljanje i zaustavljanje. Protiv vozača osobnog automobila slijedi podnošenje kaznene prijave zbog izazivanja prometne nesreće. sisak.info

09.02.2009. ...10:42 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters