DVD SIGETEC - KVALITETAN RAD
[ # ]

SIGETEC
Piše: Dražen Rendić

Nakon pozdravnih riječi predsjednika Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sigetec Darka Palaša u prepunoj dvorani Društvenog doma u Sigecu u subotu 7. veljače počela je s radom 118. redovna izvještajna godišnja skupština.

Nakon izbora radnog predsjedništva skupština je započela radom izvještajem Darka Palaša video prezentacijom. U Izvještaju o radu u protekloj godini posebno osvrnuo se na veliki uspjeha ženske "A" natjecateljske ekipe koja je na Državnom vatrogasnom natjecanju u Splitu osvojila izvrsno peto mjesto i time postigla najbolji rezultat od svih natjecatelja u Županiji koji su sudjelovali na Državnom natjecanju, a ujedno i najbolji dosadašnji uspjeh ove desetine.

Darko Palaš u izvještaju osvrnuo se i na ostale aktivnosti ako od protupožarnih pa do natjecateljskih, nabavke oipreme, obuku članova i ostalo. Istaknuo je i dobar uspjeh prvog natjecanja u Vatrogasnim vještinama kojeg su po prvi puta organizirali prošle, a natjecanje će se održati i ove godine u mjesecu travnju. Govorio je i o gradnji Vatrogasnog doma i pomoći i razumijevanju os strane Općine Peteranec i načelnika Ivana Pakasina koji su imali razumijevanja za njihov rad i popratila ga određenim financijskim sredstvima. opširnije

08.02.2009. ...11:40 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters