POŽAR U ROŽATU , VLASNIK SPAŠEN KROZ PROZOR
[ # ]

DUBROVNIK
Piše: B. Rodik, M. Gojun

Čovjek je samac i živi u izoliranom dijelu naselja Rožat. Ovo mu je već treći požar u pet godina. U jednom je zadobio teške opekline.Na mjesto požara brzo su stigli i vatrogasci te se ispituje uzrok izbijanju vatre iako se pretpostavlja da je riječ o samozapaljenju električnih instalacija.

Mještani Rožata jutros su kroz prozor izvlačili Nikolu Hajvaza dok je njegova obiteljska kuća u Rožatu bila u plamenu. Na sreću Nikola je bio sam u kući i nitko nije nastradao, a mještani su se do dolaska vatrogasaca prihvatili gašenja požara.

- Čovjek je samac, a u požaru nije ozlijeđen. Ovo je već treći put u posljednjih pet godina da mu se zapalila kuća. U jednom od požara zadobio je teške opekline - ispričao je jedan od Nikolinih susjedaKaže da je kuća u izoliranom dijelu naselja, u kojem i inače ne živi puno ljudi, tako da je danas imao sreće što su susjedi na vrijeme vidjeli plamen i priskočili mu u pomoć.

Kako nam je potvrdio dežurni u «Dubrovačkim vatrogascima» dojava da je izbio požar u staroj kući uz Rijeku dubrovačku u Rožatu zaprimljena je u 9 sati i 45 minuta. Već u 10 sati i 10 minuta brzom intervencijom vatrogasaca požar je ugašen. Također je potvrđeno kako nema ozlijeđenih, te kako je vatra u potpunosti uništila jednu prostoriju u prizemlju objekta.Dubrovački list

01.02.2009. ...13:10 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters