STEZANJE REMENA NA PLITVIČKIM JEZERIMA
[ # ]

PLITVIČKA JEZERA

Trideset rukovodećih službenika Državne uprave za zaštitu i spašavanje okupilo se jučer i danas u hotelu „Jezero“ na Plitvičkim jezerima na „proširenom“ kolegiju.

Da se radi o važnom sastanku potvrđuje lokacija – jedinstveno okruženje Nacionalnog parka Plitivička jezera i ugodno ozračje hotela Jezero u kojem su smješteni vrhovnici DUZS, pomoćnici ravnatelja, pročelnici područnih ureda i načelnici županijskih centara 112.U idiličnom zimskom pejzažu ekipa iz DUZS će u petminutnim izlaganjima iznositi svoje „prijedloge i vizije“ rada ove državne uprave u 2009. godini te zatim sjesti u službene passate i škode octavije i osnažena team buildingom na račun poreznih obveznika vratiti se u svoju radnu sredinu.

Čelništvo DUZS-a je ovim „proširenim kolegijem“, koji se ne održava u konferencijskoj dvorani u sjedištu uprave u Zagrebu ili prostorijama Vatrogasnog učilišta na Ksaveru, koje su im također na raspolaganju, pokazalo da su, usprkos teškoj gospodarskoj situaciji, u službi 112 ljudski potencijali na prvome mjestu.Ravnatelj DUZS Damir Trut tako je na sebi svojstven način komentirao poruku premijera o stezanju remena u kriznim vremenima.Bravo majstori! sdlsn

30.01.2009. ...12:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters