NA KRADLJIVCA DRVA PALA KONSTRUKCIJA
[ # ]

JOSIPOVAC

Trinaest vatrogasaca su gotovo pola sata spašavali lopova zatrpanog drvenim gredama u napuštenoj farmi pored Josipovca nedaleko Osijeka. Vatrogasci su do nesretnog lopova, na kojega se obrušila krovna konstrukcija teška nekoliko stotina kilograma, došli uz pomoć motornih pila. Akciju je, plačući cijelo vrijeme, pratila njegova supruga. Kad su vatrogasci na kraju doprli do lopova, čuo se njegov jauk.

Dok je na zapuštenoj farmi u Josipovcu kraj Osijeka pokušao ukrasti drvenu građu kako bi se imao čime grijati, muškarac star oko 50 godina teško se ozlijedio. Naime, u 16.40 sati na njega se srušila derutna drvena konstrukcija već ogoljene farme te ga prikliještila.Zbog brze intervencije vatrogasaca muškarac je preživio, a čim je oslobođen tereta koji je bio na njemu prevezen je u Kliničku bolnicu Osijek gdje su mu dijagnosticirane teške tjelesne ozljede.

S njim je u pohodu bila i njegova supruga koja je neutješno slušala jauke svoga muža, a utješili su je vatrogasci koji su joj rekli kako je sve u redu. Intervenirala su tri vatrogasna vozila i 13 vatrosaca, a oslobodili su ga režući motornim pilama građu koja se srušila na nespretnog lopova. Večernji List

29.01.2009. ...20:04 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters