SAMO 11 INTERVENCIJA TIJEKOM 2008. GODINE
[ # ]

TORČEC

U subotu 24. siječnja održana je 127. redovna Godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Torčec, koja je ujedno bila izborna i prva skupština vatrogasaca u ovoj izbornoj godini.

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Torčec Zlatko Zvjerac, koji je pozdravio brojne prisutne goste i uzvanike, kao i veliki broj članova okupljenih u prepunoj dvorani Društvenog doma Torčec. Među gostima bio je predsjednik Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije Milivoj Androlić, predstavnik grada Koprivnice Darko Ledinski, županijski vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković, velečasni Branko Švogor, predstavnici Udruga, kao i nekoliko susjednih Dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Nakon izbora Radnog predsjedništva izvještaj o radu društva u 2008. godini podnio je Zlatko Zvjerac. U izvještaju nabrojene su aktivnosti društva koje je imalo svega jedanaest intervencija. Društvo je bilo aktivno na raznim manifestacijama i natjecanjima gdje su postigli zapažene rezultate. Također sudjelovali su i na nekoliko uspješnih vježbi. Na kraju svog izvještaja predsjednik se zahvalio na pomoći Općini Drnje kao pomoći i dobroj suradnji sa Vatrogasnom zajednicom županije Javnom vatrogasnom postrojbom grada Koprivnice i njegovim zapovjednikom Slavkom Tucakovićem, svim mjesnim društvima i udrugama na uspješnoj suradnji kao i svim mještanima koji su na bilo koji način pomogli u radu.

Izvještaj o radu kao i financijski izvještaj jednoglasno je usvojen. Dana je razrješnica Upravnom i Nadzornom odboru i izbrano novo rukovodstvo. Tako je za predsjednika u četverogodišnjem mandatu ponovno izabran Zlatko Zvjerac. Dopredsjednik je Darko Kuzmić, zapovjednik Bojan Blažek, zamjenik zapovjednika Marko Barić, tajnik Mirko Kosnica, blagajnik Darko Horvat, spremištar Damir Mikulec Joja i članovi: Davor Radmanić, Nino Vuljak, Hrvoje Grotić, Mihael Kovačić, Danijel Stipanić i Marino Matijašić, a novi članovi Nadzornog odbora su Branko Maltarić, Josip Kolesar i Dario Betlehem.

Na Skupštini raspravljalo se o novo nastaloj situaciji u Vatrogasnoj zajednici općina Drnje-Peteranec. Naime, došlo je do odvajanja DVD Sigetec i osnivanja VZ općine Peteranec, tako da DVD Točez i Botovo u općini Drnje trebat će se udružiti u neku drugu Vatrogasnu zajenicu ili osnovati vlastitu što ovom prilikom nije odlučeno. Novi stari predsjednik predložio je i plan rada za ovu godinu, kao i finscijski plan u kojem je predviđeno uređenje grijanja u garaži za kombi vozilo, nabava nove opreme, obuka vatrogasaca, održavanje pokazne navalne vježbe, sudjelovanje u vježbama, natjecanjima i ostalim vidovima manifestacija i prigodnih datuma kojima se obilježavaju praznici i blagdani za Dan vatrogastva i Dan svetog Florijana, Torčanskog Ivanja i Kraleva i naravno provedba protupožarnih aktivnosti.

Radu skupštine pridružili su se i gosti koji su čestitali društvu na njegovom dosadašnjem radu i zaželjeli da i nadalje bude tako aktivno i istaknut čimbenik brojnih događanja u svom mjestu. vatrogasac.net

27.01.2009. ...17:19 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters