UTOPLJENIKA IZ SAVE IZVUKLI VATROGASCI
[ # ]

ZAGREB
Piše: Helena Tkalčević

Muškarac (69) se poskliznuo i pao u rijeku. Spazila ga je žena koja je šetala psa. Ona je odmah nazvala policiju i Hitnu pomoć

Šećući uz rijeku Savu, 61-godišnji Andrija L. poskliznuo se kod Mosta slobode i pao u rijeku. Vatrogasci i policija promrzlog muškarca izvadili su iz vode nešto poslije 13 sati, a pretpostavlja se da je u rijeci bio od 7 ujutro.

Vatrogasce i policiju je pozvala njegova susjeda koja se šetala s psom. Pas je nekoliko puta dolazio do obale i lajao i tako otkrio 61-godišnjaka. Andrija L. se sada nalazi u Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica u Vinogradskoj. Kako doznajemo, muškarac se nalazi u stanju šoka i jedva govori.

- Muškarac je stajao uz obalu. Vjerojatno se poskliznuo i nije mogao izaći. Imali smo spreman čamac, no nije nam trebao. Uspjeli smo ga izvući pomoću užeta - rekli su nam vatrogasci. Muškarca (69) su potom stavili na nosila i prevezli u bolnicu. Kako doznajemo, nije se ozlijedio. Gudelj kaže kako se spasioci nisu mogli izvući.

- Zapeli su im auti u blatu - kaže Gudelj. Navodno je policiju zvala žena koja je šetala psa uz nasip i ugledala čovjeka u rijeci. 24 sata

26.01.2009. ...19:15 [ Komentari (1) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters