ZVONKO MARTINEC NOVI ZAPOVJEDNIK DVD DONJA BATINA
[ # ]

DONJA BATINA

U subotu je održana godišnja skupština DVD-a Donja Batina, koja je ujedno bila i izborna te je došlo do nekih promjena u vodstvu. Za novog dopredsjednika izabran je Ivan Vlahek, zapovjednik je Zvonko Martinec, dozapovjednik Ivica Zastavnik, a za novu blagajnicu izabrana je Ljiljana Zastavnik.

Izvješće o radu u 2008. godini podnio je predsjednik Vlado Varga, koji i dalje ostaje na toj dužnosti. Od važnijih poslova tijekom prošle godine predsjednik je izdvojio asfaltiranje parkirališta i dovršetak centralnog grijanja u vatrogasnom domu, a upotpunjena je i oprema izolacionim odijelima. U natjecateljskom dijelu DVD Donja Batina može se pohvaliti vrlo uspješnom ženskom A ekipom, koja je sudjelovala na državnom vatrogasnom natjecanju u Splitu, gdje je u svojoj konkurenciji postigla najzapaženije rezultate među zagorskim društvima.

Aktivnosti ove godine ovisit će o financijskim mogućnostima, rekao je predsjednik, no svakako će se nastojati urediti spremište i sanirati strop u sali doma, a važno je i daljnje kompletiranje vatrogasne opreme. Uz predstavnike 10-tak susjednih društava, na skupštini batinskih vatrogasaca nazočan je bio i zlatarski gradonačelnik Marijan Đurek, te ravnateljica OŠ Zlatar Rajna Borovčak, s kojom je društvo uspostavilo dobru suradnju na uređenju okoliša područne škole, a Stjepan Martinec, Velikogoričan rodom iz Donje Batine, vatrogascima je poklonio kip sv. Florijana, prirodne veličine izrađen u bronci, koji će biti postavljen ispred vatrogasnog doma. Radio Zlatar

26.01.2009. ...17:43 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters