DONACIJA DVD-u POPOVAČA
[ # ]

POPOVAČA
Piše: Danijel Prerad

Zastupnica u Hrvatskom saboru Marijana Petir osigurala je za 116. obljetnicu DVD-a Popovača razvalni alat za prometne nezgode u vrijednosti od 150,000.00 kuna.DVD Popovača stožerni je DVD u općini Popovača a brine o spašavanju ljudi i imovine u slučaju nezgoda kao i prevenciji od požara i gašenju istih.

Obzirom da je u Popovači izlaz na autocestu a Popovačom prolazi i državna i županijska cesta, zbog velikog broja vozila počesto se događaju prometne nesreće u slučaju kojih na samo mjesto događaja uglavnom prvi dolaze upravo vatrogasci. Razvalni alat za prometne nezgode nužno im je potreban u njihovim intervencijama kada spašavaju ljudske živote pa je ova donacija tim vrednija.

Marijana Petir je navedenu opremu nabavila uz pomoć Državne uprave za zaštitu i spašavanje a predat će je predsjedniku DVD-a Popovača Vladi Dutkoviću u srijedu, 21.01.2009. godine u 10,30 sati ispred Vatrogasnog doma u Popovači.

Događaju će uz zastupnicu Marijanu Petir nazočiti i ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Damir Trut, glavni vatrogasni zapovijednik RH Mladen Jurin, dožupan sisačko-moslavački Željko Lenart, potpredsjednik županijske skupštine Ivan Behtanić i pročelnik za komunalnu infrastrukturu Drago Martinac. sisak.info

21.01.2009. ...13:02 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters