POŽAR U DIDIČEVOJ ULICI
[ # ]

BEOGRAD

U zgradi na uglu Ulica Cvijićeve i Ljube Didića u Beogradu, izbio je požar u kome nije bilo ozljeđenih, a vatrogasne ekipe spriječile su širenje vatre.

Uzroci požara za sada nisu poznati. Kada su vatrogasci stigli, jednu sobu u stanu je već zahvatila vatra, a plamen se širio i na druge prostorije.Stan od sedamdeset kvadrata je ubrzo bio ispunjen dimom.Vatrogasci ne mogu sa sigurnošću kazati kako se zapalio stan u kojem, srećom, u trenutku požara nije bilo nikog, ali već sada postoje neke indicije.

“Još točno ne znamo, ali vidio sam da je tamo kalijeva peć. Pored nje je bio krevet, požar je uhvatio krevet na kome su bili madrac, i neke deke. Odatle je krenuo požar. Što se točno zapalilo, to ne mogu da vam kažem”, rekao je Željo Čavić, zapovjednik odjeljenja Vatrogasne brigade Zvezdara.Svjedoci kažu da su vidjeli kako se gust crni dim probija kroz terasu stana.Dim je primjećen i na vrhu zgrade, pa se mnogima učinilo da je požar zahvatio cijeli kat.

“Pošto je moj automobil parkiran tu, sišao sam da ga maknem, da bi vatrogasci mogli priči što bliže, i tada vidim dim na prvom katu, vidim dim i na drugom katu, a odakle dim na krovu, to stvarno ne znam. Vatrogasci su rekli da nema ozljeđenih”, ispričao je očevidac.Susjedi kažu da ovo nije prvi put da se zapali stan u ovoj zgradi u kojoj ne postoji centralno grijanje.U Beogradu poseban problem tokom zime su zgrade koje nisu priključene na centralno grijanje.Zbog toga, vatrogasci apeliraju na vlasnike takvih stanova na kvalitet svoji elektro instalacija, ili na plamen ukoliko se griju na čvrsto gorivo. B92

18.01.2009. ...18:36 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters