PREMINULA ŽRTVA NOVOGODIŠNJEG POŽARA KOJU JE IZVUKAO VATROGASACA
[ # ]

VELIKA LUDINA

Dragutin Kolouvek iz Velike Ludine preminuo je danas u Traumatološkoj bolnici u Zagrebu, tri tjedna nakon što je stradao u požaru koji je progutao njegovu trošnu kuću, javila je PU sisako-moslavačka.

Podsjetimo, ozljede opasne po život zadobio je 55-godišnjak iz Velike Ludine, koji je božićnu noć upotpunio zapalivši cigaretu u opruženom položaju na krevetu. Naime, vlasnik kuće je stradao u požaru do kojeg je došlo oko 3 sata zbog žara koji je pao na posteljinu.Iz požara ga je izvukao prolaznik na putu na posao, koji je, igrom slučaja, profesionalni vatrogasac zaposlen u susjednom mjestu.Živio je sam i bio je nezaposlen, no mještani su nakon nesreće ispričali kako im je često priskakao u pomoć, s obzirom da su mu razni zanati išli od ruke.

Vatra koja je zahvatila plahte i deke nedugo nakon toga se proširila na drugu gorivu stolariju u kući, koja je nažalost bila drvena, pa je objekat u potpunosti izgorio. S opožarenom kućom koja se pretvorila u veliki krijes borili su se pripadnici DVD-a Velika Ludina i Vedrenjak, a vatru su savladali oko 5 sati. Index


18.01.2009. ...10:18 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters