VATROGASCI REZALI LIM DA BI IZVUKLI VOZAČA
[ # ]

BALE

U stravičnom, izravnom sudaru kamiona i automobila na cesti Bale-Sošići, danas oko 15 sati, teško je ozlijeđen vozač automobila. Prema prvim informacijama 20-godišnji vozač G. B. zadobio je ozljede opasne po život i nalazi se u pulskoj bolnici.

Vatrogasci iz Rovinja i Bala su 20-tak minuta rezali lim 'opel corse' kako bi izvukli teško ozlijeđenog vozača. Morali su izrezati cijelo vozilo: vrata, krov i sjedala kako bi došli do mladića.

- Dobili smo dojavu u 14.56 sati. Iz rovinjske vatrogasne postrojbe na mjesto nesreće krenula su dva vatrogasna vozila i četiri vatrogasca, a pridružili su nam se i vatrogasci DVD Bale. Rezali smo kompletno vozilo, vrata, krov, sjedala, da uspijemo doći do teško ozlijeđenog vozača. Njega su već u 15.25 sati hitno prevezli u bolnicu - rekao je Vinko Debeljuh, voditelj rovinjskog vatrogasnog odjeljenja. Cesta Bale-Sošići zbog nesreće je bila zatvorena za promet pa se moglo voziti zaobilaznim pravcem preko Rovinja.

Vozač tegljača 'man' 40-godišnjak iz Ročkog polja je, iz još neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu stranu ceste i direktno se sudario s corsom koja se, doslovno, zabila pod kamion.Do sudara je došlo kod uljare u Balama a na mjestu nesreće bio je, uz policiju i vatrogasce i istražni sudac Svetislav Vujić koji je naložio vještačenje vozila. Uzrok nesreće se još uvijek utvrđuje. Prometnica Bale-Sošići je ponovno otvorena za promet. barkun

16.01.2009. ...19:24 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters