VATROGASCI KISIĆ I BOŽOVIĆ I DALJE SU ŽIVOTNO UGROŽENI
[ # ]

KOSOVSKA MITROVICA

Vatrogasci Marko Kisić i Bratislav Božović koji su najteže ozljeđeni u posljednjim incidentima u Kosovskoj Mitrovici i dalje su životno ugroženi, izjavio je danas upravnik bolnice u Kosovskoj Mitrovici dr Vladimir Adžić.

"Što se tiče njihovog trenutnog zdravstvenog stanja, postoperativni tok protiče uredno. Stanje Božovića je nešto lakše u odnosu na Kisića ali može se reći da su i dalje životno ugroženi,"- rekao je Adžić.On je potvrdio da su svi vatrogasci ozljeđeni od eksplozivne naprave što, kako je rekao, dokazuju brojne ozljede i geleri po njihovim tijelima.

Šestoro vatrogasaca je ozljeđeno 2. siječnja u naselju Bošnjačka Mahala, u sjevernom dijelu Mitrovice, u eksploziji bombe, prilikom gašenja požara na jednom lokalu čiji je vlasnik kosovski Albanac.Mitrovičku bolnicu napustili su vatrogasci Dragan Vuković, Bojan Andrić, Bojan Toplicević i Darko Radojević, kao i novinarka Mirjana Nedeljković, koja je pretučena te večeri u sjevernom dijelu grada zajedno sa snimateljem Dejanom Tanasijevićem.

Zapovjednik KFOR-ovih snaga "Sjever" general Michail Jakovliev razgovarao je sa zamjenikom direktora Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Milanom Ivanovićem i najavio da će vatrogasci KFOR-a pod njegovim zapovjedništvom posjetiti ozljeđene srpske vatrogasce. 24sata.co

08.01.2009. ...18:05 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters