GORJELA VIKENDICA I KROV OBITELJSKE KUĆE
[ # ]

RUDE / PESKOVEC

Dva požara, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba, izbila su na području PU zagrebačke u srijedu i četvrtak. U srijedu, oko 8 sati, zapalila se vikendica u vlasništvu 52-godišnjeg Vlade R. u Palačniku pokraj Ruda, na području Samobora. Uzrok požara zasad nije poznat, a ugasili su ga vatrogasci.

OČEVID:
U srijedu, 7. siječnja oko 8 sati na području Samobora, Rude, Palačnik, iz zasad neutvrđenog razloga došlo je do požara vikendice 52-godišnjaka. Obavljenim očevidom utvrđen je uzrok požara do kojeg je došlo zbog kvara električnih instalacija u kuhinji potkrovlja vikendice. Požar se proširio na cijelu vikendicu koja je u potpunosti izgorjela. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina tisuća kuna.


Iz neutvrđenog razloga zapalio se i krov kuće u Peskovecu pokraj Vrbovca. Požar je izbio oko 1.35 sati u četvrtak, a vatrogasci su ga brzom intervencijom ugasili prije nego se proširio na ostatak kuće. Inače, kuća je dvojni objekt u vlasništvu 56-godišnjeg mesara Dragutina J. i 31-godišnjeg tapetara Mire J. K. Vjesnik

OČEVID:
U četvrtak, 8. siječnja oko 1,35 sati na području Vrbovca, Peskovec, došlo je do požara krovišta obiteljske kuće. Kuća je dvojni objekt u vlasništvu 56-godišnjaka i 31-godišnjaka. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je do požara došlo zbog lošeg održavanja dimovodnih kanala, odnosno zapaljenja taložene čađe. Nakon zapaljenja čađe vatra se proširila na drvenu konstrukciju krovišta koje je djelomično izgorjelo. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina tisuća kuna.

08.01.2009. ...15:42 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters