POŽAR KUĆE U NASELJU PODVINJE
[ # ]

SLAVONSKI BROD
Piše: zvlk

U Brodskom neselju Podvinje u ulici Janiševac 2 oko 11.00 sati izbio je požar na obiteljskoj kući bivšeg dogradonačelnika Slavonskog Broda Vladimira Jerkovića.Vatra se pojavila u hodniku u prizemlju kuće i brzo proširila na gornji kat i krov - javlja sbiportal .

Na mjesto požara odmah su upućena dva vatrogasna vozila JVP Slavonskog Broda ( navalno i autocisterna ) sa sedam vatrogasaca. Po dolasku na mjesto požara u 11.12. sati utvrđeno je da je požar u razbuktaloj fazi i da se horizontalno širi iz hodnika na dnevni boravak, te da se požar vertikalno širi na krovište iz hodniika koji je obložen drvenom lamperijom.

Netočna je informacija da se požar proširio po cijeloj kući, požar je stavljen pod kontrolu u 12.05, a potpuno je ugašen u 13.43. Požar se u nijednom trenutku nije proširio iz požarnog sektora u kojem je nastao. Uzrok nastanka požara utvrđuje Inspektorat unutarnjih poslova PU Brodsko - posavske. Faktori koji su dodatno utjecali na širenje požara su: plinska instalacija, municija za lovačko oružje ( gosp. Jerković je član lovačkog društva).Materijalna šteta je velika.

06.01.2009. ...16:33 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters