VATROGASCI PRIPREMILI ZRAČNI JASTUK ZA SVAKI SLUČAJ
[ # ]

DOBOJ

Proslavljeni rukometaš dobojske Sloge i reprezentativac bivše Jugoslavije Goran Stojić deložiran je iz svog stana u Doboju. Tako se njegova obitelj, supruga Maja, sedmogodišnji blizanci Nikola i Stefan i 16-godišnja kćerka Tijana, našla na ulici.Ova deložacija, treća po redu, izazvala je veliku pažnju Dobojlija, među kojima je Stojić veoma popularan i cijenjen. Za razliku od prošle deložacije, kada je bilo angažirano 79 policajaca, vatrogasaca, komunalaca, inspektora, ovog puta je zgradu u ulici Filipa Višnjića blokiralo 25 policajaca.

U pripravnosti su bili i vatrogasci, koji su pripremili zračni jastuk, jer je Stojić najavljivao da će se baciti ako bude primijenjena sila pri deložaciji.

- Ovo je velika, najveća bruka za Doboj. Slavu dobojskog rukometa i slavu ovog grada pronio je Goran Stojić - kaže nam Dobojlija Darko Tekić.Oko 12 sati iz stana je pred okupljene izašao Stojić, burno pozdravljen. Rekao je da mu je nepravdu nanio "jedan tim kriminalaca koji radi organizirano" i da se priča u vezi s njegovim stanom tek nastavlja, jer će se boriti sve do Strazbura. Dnevni avaz

24.12.2008. ...11:14 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters