VATROGASCI SPASILI STARICU KOJA JE ZAGLAVILA U BLATU DO KOLJENA
[ # ]

DEERHURST

Najobičnija šetnja s psom za Sheilu Hill pretvorila se u pravu noćnu moru i test izdržljivosti. Naime, 82-godišnja umirovljenica upala je do koljena u jamu s blatom i nije se mogla izvući. Ostala je prikovana za zemlju punih 21 sat prije nego što ju je potpuno iscrpljenu pronašao slučajni šetač.Policija ističe kako ju je od smrzavanja spasila čista sreća što je noć bila blaga i što se temparatura nije spuštala ispod osam Celzijevih sutpnjeva.

- Sreća u nesreći je što se to dogodilo upravo te noći. Da je upala u blato dva dana ranije, priča ne bi imala tako sretan završetak - objašnjava glasnogovornik Gloucestershirske policije.Hill, inače umirovljena pedijatrica, živi sama sa psom u kućici blizu rijeke Severn u mjestu Deerhurst.
- Šeta psa svako jutro. Znaju proći i nekoliko kilometara uz rijeku. Ostao sam iznenađeš što je upala u blato, ona inače dobro pozna ovo područje - priča njen susjed.Kada je šetač otkrio pokušao ju je izvuči iz blata no bez uspjeha. Tada je otrčao po pomoć i pokucao na vrata Petera Lorda koji je pozvao Hitnu pomoć i vatrogasce.

- Čovjek mi je pokucao i sav u panici i prekriven blatom pokušao objasniti o čemu se radi. Rekao je kako je starica na izmaku snaga, no kako je pri svijeti - priča Lord te dodao kako u blizini rijeke ponekad zna biti užasnih kaljuža.Po dolasku vatrogasaca i Hitne pomoći Hill je u desetak minuta bila spašena. Prošle se noći u bolnici oporavljala od šoka. Jutarnji List

22.12.2008. ...11:35 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters