UF, ŠTO SVE OVDJE NIJE IZGORJELO
[ # ]

LOZNICA

Veliki požar, koji se dogodio u Gornjem Dobriću, kod Loznice, oko 2.30, uništio je gotovo kompletno domaćinstvo Gorana Despotovića, privatnog poduzetnika.

Vatrena stihija je, kako kaže Despotović, progutala pored više pomoćnih zgrada, čija je dužina skoro sto metara, tapetarsku radionicu, stolarsku radionicu i skladište puno tapetarske robe.Prema njegovoj procjeni, samo je šteta na građevinskim objektima oko 80.000 eura, a na to treba dodati i izgorjele ogromne količine raznog materijala, prije svega mebl-štofove, spužve i ostalu opremu, kao i gotove robe.

-Vatra je uništila i sve strojeve iz tapetarske i stolarske radionice - priča Despotović. - Ne znamo razloge požara, a pored ostalog, izgorio je čardak pun kukuruza, kao i dio velike stambene zgrade.Plamen je u jednom trenutku prijetio da "proguta" i dio objekata u susjedstvu. Vatrogasne ekipe i mještani su se gotovo pet sati borili sa vatrenom stihijom kako bi lokalizirale požar, koji je bio toliko velik da su vatrogasci bili na velikim mukama. Prilikom gašenja, ozljeđen je i jedan vatrogasac koji je, potom, uspješno zbrinut u Zdravstvenom centru "Dr Milenko Marin"" u Loznici. Novosti

30.11.2008. ...06:13 [ Komentari (1) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters