ODRŽAN SASTANAK ZA PRIPREMU VATROGASNE OLIMPIJADE
[ # ]

ZAGREB
Piše: mr. Mario Starčević

U povodu priprema 14. međunarodnog natjecanja vatrogasaca i 17. međunarodnog natjecanja vatrogasne mladeži CTIF-a, koja će se od 19. do 26. 7. 2009. održati u Ostravi (CZ), održana je 18. studenog 2008. godine u novom Uredu Hrvatske vatrogasne zajednice u Zagrebu sjednica s predstavnicima sudionika Vatrogasne olimpijade **** Još nije predloženo ime masera, te se pozivaju odjeljenja/VZŽ, da prijave osobu, koja bi pod uvjetima kao i vatrogasni suci pratila reprezentaciju u Ostravu **** Natjecateljska odjeljenja ne mogu zbog priprema reprezentacije izbivati vikende po nekoliko dana, te će se stoga zajednički treninzi održati što bliže natjecateljskim odjeljenjima

U povodu priprema 14. međunarodnog natjecanja vatrogasaca i 17. međunarodnog natjecanja vatrogasne mladeži CTIF-a, koja će se od 19. do 26. 7. 2009. održati u Ostravi (CZ), održana je 18. studenog 2008. godine u novom Uredu Hrvatske vatrogasne zajednice u Zagrebu sjednica s predstavnicima sudionika Vatrogasne olimpijade (predstavnici 13 odjeljenja odraslih, 2 odjeljenja mladeži, te 7 vatrogasnih zajednica županija, s područja kojih su se kvalificirala natjecateljska odjeljenja).

Sjednicu je vodio mr. Željko Popović, načelnik Hrvatske vatrogasne zajednice, a sjednici je bio nazočan i Mijo Brlečić, dipl. ing., predsjednik Povjerenstva za natjecanja HVZ.Istaknuta je važnost kompaktnosti reprezentacije, koja će se jedino postići, ako se natjecatelji upoznaju i međusobno izmijene iskustva i prije odlaska na Olimpijadu. Dosadašnja prisutnost u medijima u pogledu praćenja vatrogasnih natjecanja s državne razine ocijenjena je nezadovoljavajućom, t.j. da u tom pogledu treba uložiti veće napore. Stoga će se utvrditi marketinški plan za promociju reprezentacije, te će se nastupiti prema većim hrvatskim tvrtkama. Također će se kontaktirati Hrvatski olimpijski odbor.

Zaključeno je, da natjecateljska odjeljenja ne mogu zbog priprema reprezentacije izbivati vikende po nekoliko dana, te će se stoga zajednički treninzi održati što bliže natjecateljskim odjeljenjima. Svako se odjeljenje sastoji od 10 članova, a eventualni trener može biti u pratnji, ali ne može biti član reprezentacije (osim ako nije deseti član). Trener reprezentacije Mijo Brlečić će do 15.12.08 napraviti raspored treninga, kao i raspored treninga na tunelima.

Za izbor osobne opreme, koju će nositi reprezentacija, utvrđuje se Povjerenstvo u sastavu Željko Popović, Mijo Brlečić, Stjepan Berulec i Mario Starčević. opširnije hvz.hr

27.11.2008. ...16:16 [ Komentari (1) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters