U RIJECI IZGORJELO POTKROVLJE
[ # ]

RIJEKA

U požaru koji je danas oko 14,30 sati izbio na krovištu kuće u Ulici Šime Ljubića 8 u najužem središtu Rijeke izgorjelo je potkrovlje iznad dvaju stanova, a ozlijeđenih nije bilo.

Riječane je danas uznemirio dim koji se širio centrom grada. Razlog je bio manji požar u Ulici Šime Ljubića u uzgradi broj 8. Pretpostavlja se da je požar izbio u dimnjaku te se proširio na krovnu drvenu konstrukciju.U gašenju je sudjelovao cijeli tim vatrogasaca riječke profesionalne vatrogasne postrojbe s četirima navalnim vozilima i s nekoliko pratećih te požar u pola sata ugasili , on im je zadao dosta posla i to najviše zbog nepropisno parkiranih automobila koji su im otežavali prolazak. Stanarima nije bilo lako gledati vatru koja se širila s krova njihove zgrade. Jedna od stanarki rekla je da su dimnjačari dva puta čistili dimnjak, a da se počelo ložiti tek prije tjedan dana kada je zahladilo.

Aktivnog požara nije bilo u stanovima ,ali je u nekima materijalnu štetu pričinio dim..Pod jednim od vatrogasaca koji su gasili krov popustila je krovna konstrukcija te je pao u prostor potkrovlja. No, iako je ekipa hitne medicinske pomoći stigla na mjesto požara, utvrdilo se da nije ozlijeđen.Nastala je veća materijalna šteta zbog uništenja krovišta te urušenja dijela stropa iznad stanova na najvišoj etaži zgrade. Slobodna Dalmacija

25.11.2008. ...17:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters