GRANA SPASILA TETU , BAKU I UNUKU OD SMRTI
[ # ]

OMIŠ

Baka, unuka i trudna teta sletjele su s ceste kraj Omiša u šipražje. Auto je na boku ostao visjeti na grani iznad provalije duboke desetak metara

Stablo pored izletišta Radmanove Mlinice kraj Omiša spasilo je tri putnice u Fiatu Punto da ne prokližu u 10-ak metara duboku provaliju. Sat su vremena Petra S. (23), baka joj Anka Š. (67) i trudna tetka Ivana Š.(29) iz Kučića oslonjene o njega na bok prevrnutom vozilu čekale da ih se izvuče.

- Vozila sam sasvim polako od Kučića ka Omišu, no proklizala sam u zavoju zbog ulja na cesti i zaustavili smo se doslovno na grani nekih pet metara niže. Bilo je strašno. Tetka je da ne padne na mene visila na rukohvatu u autu. Mobitelom smo pozvali ujaka i on je organizirao izvlačenje, jer nas nitko nije s ceste vidio od raslinja, ispričala je Petra.

Ubrzo su stigli omiški vatrgoasci, vučna služba i policija. Potpuno prestrašene izvukli su ih kroz prtljažnik, te su ih prevezli u KBC Split.
- Srećom dobro smo prošle kako je moglo biti. Teta i dijete su dobro. Baku boli kralježnica, a mene ključna kost, noga i ruka. Očekuju nas daljnje pretrage, kazala je Petra koju smo zatekli u čekaonice splitske Hitne. Upozorila je da je zavoj u kojem je izgubila kontrolu nad upravljačem poznat po čestim prometnim nesrećama. 24 sata

24.11.2008. ...13:48 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters