BRATIMLJENJE DVD PAUKOVEC I MOLVICE
[ # ]

PAUKOVEC
Piše: Damir Marenić

Eto,kako smo i najavljivali,jučer smo se službeno pobratili sa dragim prijateljima Paukovčanima **** Išlo je oko 45 člana DVD-a Molvice od čega je bilo 5 cura,a ostalo naši dragi dečki **** Nakon mise,svi smo se zajedno slikali i krenuli prema vatrogasnom domu **** pročitajte detaljnije na našem blogu DVD MOLVICE

Ono što se na blogu DVD Molvica najavljivalo to se i dogodilo. Naime jučer je došlo do pobratimljenja između DVD Molvice i DVD Paukovec u Paukovcu. Svečanim mimohodom sa društvenim zastavama DVD-a Paukovec , Molvice i Zlatar krenulo se u crkvu gdje je svečenik blagoslovio povelje dvaju društava.

U vatrogasnom domu gdje je sve bilo pripremljeno za svečanost gostima se obratio predsjednik društva Miroslav Pasinek dok je u ime DVD Molvica govor pročitala Marija Razum. Uz predstavnike društava svečanosti su bili nazočni i predstavnici VZG Samobora te VZG Sveti Ivan Zelina. Povelju su potpisali predsjednik DVD-a Molvice Vinko Jaklenec i DVD-a Paukovec Miroslav Pasinek. A kako je bilo tamo možete pročitati na blogu DVD Molvice koji uređuje Marija .

23.11.2008. ...16:52 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters