POŽAR NA SPLAVI "KATASTROFA"
[ # ]

BEOGRAD

Jutros oko 8 sati izbio je požar na splavu "Katastrofa" kod Beogradskog sajma **** Vatrogasci su brzo reagirali i lokalizirali plamen **** Nitko se nije nalazio na splavu kada je izbila vatra.

Požar je zahvatio krov splava "Katastrofa" kod Beogradskog sajma i nije se proširio na okolne objekte, jer je vatrogasna ekipa odmah reagirala.Ozljeđenih nije bilo i srećom splav nije izgorio cijeli.Vlasnik splava Dragan Cvetković rekao je za RTS da izgleda da požar nije podmetnut nego da je uzrok požara oluja.

"Izgleda da nije ništa podmetnuto, nego 99% zbog oluje koja je bila noćas, pa je oštetila krov i voda je došla do strujne instalacije", pretpostavlja vlasnik splava.Zapovjednik vatrogasnog voda vatrogasnog bataljona Voždovac Željko Pavlović rekao je da je požar brzo lokaliziran.Izašlo je 6 vatrogasnih vozila sa oko 20 vatrogasaca. Intervenirali smo sa vanjskom i unutarnjom navalom i uspješno smo lokalizirali požar", izjavio je Pavlović.Objekat nije bio u upotrebi, ali su mnoge stvari unutra lako zapaljive dovele do toga da se vatra brzo raširi. RTS

22.11.2008. ...14:23 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters