POSTANI VATROGASAC
[ # ]

ORIOVAC

Image and video hosting by TinyPic

Daleke 1891. godine u našem mjestu Oriovac osnovano je dobrovoljno vatrogasno društvo sa svrhom zaštite i spašavanja života i imovine od požara i ostalih elementarnih nepogoda u vlasništvu građana. Tako Dobrovoljno vatrogasno društvo Oriovac djeluje već evo 117. godina te konstantno vrši obučavanje i školovanje djece, mladeži i odraslih u svrhu što bolje zaštite od vatrene stihije i drugih opasnosti koje se zbivanju zbog suvremenog načina života (eksplozije, trovanja, potresi, urušavanja i klizišta zemljišta i slično).

Velik dio našeg članstva čine djeca (6 – 12 godina) vatrogasna mladež (12 – 16 godina) koji su na vatrogasnim natjecanjima diljem lijepe naše republike Hrvatske uspješno prikazali stečeno znanje i vještine koje su naučile od svojih starijih kolega vatrogasaca.Kao jedni od rijetkih društava u RH, ponosimo se što nam je veći dio članova operativnog sastava uspješno završilo sve nastavne programe za napredovanje u društvu kao vatrogasni dočasnici i vatrogasni časnici, što garantira da će se svi oni koji žele postati vatrogasci stručno i kvalitetno obučiti za vatrogasca i ravnopravnog člana društva.

Ako želite postati vatrogasac i član Dobrovoljnog vatrogasnog društva Oriovac, ako želite stjecati nove vještine, natjecati se na vatrogasnim natjecanjima u lijepoj našoj, upoznavati i stjecati nove prijatelje, UČLANITE SE U DOBROVOLJNO VATROGASNO DRUŠTVO ORIOVAC

Mi vas očekujemo uz stare vatrogasne pozdrave

"Pomoz Bog, braćo vatrogasci!" i "Vatru gasi, brata spasi!"

13.11.2008. ...20:48 [ Komentari (8) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters