U STUPNIKU ZAPOČELO ŠKOLOVANJE ZA SPECIJALNOSTI
[ # ]

STUPNIK
Piše: Damir Marenić

Školovanje vatrogasaca za specijalnosti**** Nastava se održava u Stupniku**** Predavači iz zagrebačke vatrogasne škole**** Organizator školovanja VZG Sveta Nedelja

I ove godine započeo je ciklus školovanja vatrogasaca sa područja grada Svete Nedelje te susjedne općine Stupnik. 25 polaznika DVD-a Stupnik , Sveta Nedelja, Rakitje i Strmec danas je u stupničkom vatrogasnom domu započelo školovanje za vatrogasnu specijalnost-Strojar. Usput da spomenemo da se školovanju priključio i član DVD-a Drniš Ante Grabić koji se inače nalazi na školovanju u vatrogasnoj školi Zagreb.

Pod stručnim predavanjima dipl.ing. Željka Baričevića te instruktora vatrogastva Dubravka Regovića savladat će teme : motori sa unutarnjim sagorjevanjem, centrifugalne vatrogasne pumpe, karakteristike i dijelovi, pregled i priprema pumpi, posluživanje vatrogasnih pumpi, crpljenje i dobava vode te relejna dobava vode. Polaznici će osim stručnog predavanja proći i vježbovni dio koji će se održati na poligonu ispred vatrogasnog doma Stupniku. Moramo napomenuti da i ovaj puta školovanje vodi Goran Škarić sa zapovjednicima društava.

07.11.2008. ...21:02 [ Komentari (1) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters