IZVJEŠĆE PUZ-a i MUP-a
[ # ]

ZAGREB / LUDBREG

Požar u školi****Požar krovišta obiteljske kuće****Zagorjeli ručak ****Požar osobnog vozila**** Sve su to dio svakidašnjeg posla profesionalnih vatrogasaca

Iz izvješća policijske uprave zagrebačke i ministrstva unutarnjih poslova vidljiva je aktivnost vatrogasaca na raznim tipovima požara.

Požar u školi
3./4. studenog između 21 i 6,30 sati na području Maksimira, Harambašićeva, nepoznati je počinitelj u osnovnu školu ubacio gorući predmet. Tom prilikom vatra je zahvatila zavjese i inventar, a zbog djelovanja plamena začađeni su strop i zidovi. Požar se sam ugasio, a materijalna šteta nije utvrđena.

Požar krovišta obiteljske kuće
U utorak, 4. studenog, oko 8 sati na području Maksimira, Bukovački vijenac, na krovištu obiteljske kuće u vlasništvu hrvatske državljanke (1948.) izbio je požar, najvjerojatnije zbog preopterećenosti antenskog pojačala. Tom prilikom došlo je do taljenja električnih instalacija, a požar se proširio na veći dio krovišta. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta cijeni se na oko sto tisuća kuna.

Požar osobnog vozila
Jučer, 4. studenoga oko 17.30 sati na području Ludbrega u Sigetcu Ludbreškom u Ulici Augusta Šenoe planula je vatra na osobnom vozilu marke VW Polo, u vlasništvu 66-godišnjakinje.Požar su ugasili vatrogasci. Uzrok požara i počinjena šteta utvrdit će se očevidom.

Požar hrane u stanu
U ulici Josipa Strganca na kućnom broju 8 u naselju Špansko vatrogasci su u utorak navečer gasili požar hrane.Požar hrane dogodio se u 22 sata i 57 minuta, a na intervenciju su izašla troja vatrogasna kola.

05.11.2008. ...19:52 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters