DAN OPĆINE VIRJE
[ # ]

VIRJE

Sveti Martin je pred vratima**** DVD Virje proslavilo 130 godina rada**** DVD Miholjanec proslavilo 80 godina djelovanja


Martinjski dani Virja, tradicionalana manifestacija kulture, duha, gospodarstva i sporta povodom obilježavanja Dana općine Virje i slavljenja nebeskog zaštitnika mjesta sv. Martina, bit će u znaku nekoliko visokih obljetnica i značajnih jubileja. Bogat program obilježavanja Martinjskih dana Virje već je počeo sportskim sadržajima, Drugim malonogometnim vuličnim prvenstvom, nastavit će se kulturnim događanjima, a vrhunac će imati 10. i 11. studenog, na Dan općine Virje, kad će se svečano obilježiti 130. godišnjica DVD-a Virje i isto toliko organiziranog čitanja i knjižničarstva u Virju, zatim 115 godina tiskarstva, te 100 godina Šporskog društva "Podravac" te 80 godina kako u virovskom naselju Miholjanec djeluje Dobrovoljno vatrogasno društvo Miholjanec.

Dobrovoljna vatrogasna društva Virje i Miholjanec održale su svoje proslave u srpnju i rujnu ove godine a na ovoj svečanosti uručit će im se priznanja povodom dana općine Virje i time još jednom zahvaliti na njihovim visokim jubilejima. U razgovoru sa tajnikom DVD Virje gospodinom Dragutinom Hatadi saznali smo kako je društvo veoma aktivno i dobro opremljeno.Što se tiče osposobljavanja ,sedmorica vatrogasaca DVD Virje polaznici su vatrogasne škole u Zagrebu a među njima je i Saša Gregar vatrogasni bloger.

03.11.2008. ...14:46 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters