SUDAR VATROGASACA I ČISTOĆE
[ # ]

ZAGREB

U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 23 sata u centru Zagreba ozlijeđeno je pet osoba, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj.Naime na križanju ulica Palmotićeve i Pavla Hatza sudarila su se teretna vozila Čistoće i vatrogasaca.

Dok su na vatrogasnom vozilu bili upaljeni svjetlosni i zvučni znakovi u raskrižje s Palmotićevom ulicom ušao je na znak crvenog svijetla na semafora pa je naletio na prednji bočni dio teretnog automobila marke Mercedes zagrebačkih registracijskih oznaka, vlasništvo Čistoće.Od siline naleta vatrogasno vozilo je odbačeno te je naletjelo na metalne stupiće, semafor i zid zgrade na jugoistočnoj strani raskrižja.

Teretno vozilo Mercedes odbačeno je u smjeru istoka, gdje je naletjelo na propisno parkirana vozila marke Opel Corsa i Zastava ispred stambene zgrade.Putniku iz vozila Čistoće (35) liječnička je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.Vozaču Čistoće (40), i trojici vatrogasaca liječnička je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.Zbog prometne nesreća promet Ulicom Pavla Hatza u smjeru istoka bio je obustavljen od 23,28 do 2,25 sati. Net

21.10.2008. ...09:35 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters