GORI NA SVE STRANE,SEZONA NIKAKO DA ZAVRŠI
[ # ]

SPLIT / PROMINA / RAŠTANE / BENKOVAC

Sinoć oko 18 sati Županijski centar 112 Split primio je više dojava o požaru u Kavi, u Okrugu Donjem, na otoku Čiovu, o čemu je odmah obavijestio dobrovoljno vatrogasno društvo Trogir i policijsku postaju Trogir. Požar je zahvatio oko 3 hektara s makijom i borovom šumom na teško pristupačnom području. Lokaliziran te je pod nadzorom od 20,10 sati, a u gašenju su sudjelovali DVD-ovi Trogir, Vranjica, Marina Kaštela, Gomilica, Mladost, Slatine i DIP Divulje, sa 57 vatrogasaca i 17 vozila.

Požar na na lokalitetu Mratovo, u općini Promina, koji je dojavljen oko 17 sati u Javnu vatrogasnu postrojbu Drniš ugašen je u 20,45 sati. Izgorjelo je oko 12 hektara niskog raslinje te nešto smreke i graba.Oko 12 sati dojavljen je požar otvorenog prostora kod mjesta Raštane, Sikovo. Požarom je zahvaćena trava, nisko raslinje i maslinik na površini od 12 hekatra. U gašenju je sudjelovao je Air Tractor te JVP Biograd. Požar je ugašen u 14,30 sati.

Oko 14,30 sati Vatrogasni operativni centar Zadar zaprimio je dojavu o požaru kod mjesta Smoković, na površini od oko 30 hektara. U gašenju su sudjelovala dva Air Tractora te JVP Zadar, a požar je ugašen u 20,10 sati.Oko 15,30 sati stigla je dojava o požaru kod mjesta Korlat, na području Benkovca.U gašenju su sudjelovala dva kanadera i JVP Benkovac, a požar je ugašen oko 19 sati. izgorjelo je 10 hektara niskog raslinje te vinograd i maslinik. Dnevnik.hr

12.10.2008. ...10:29 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters