SA BANOM ZAVRŠILA OVOGODIŠNJA NATJECATELJSKA SEZONA
[ # ]

ZAPREŠIĆ
Piše: Damir Marenić

Sa Memorijalom Josipa Jelačića u Zaprešiću završena je ovogodišnja natjecateljska sezona i ekipe mogu malo odahnuti te uskoro započeti pripreme za sljedeću sezonu a predstavnici Hrvatske na olimpijadi u Češkoj još bolje se uigrati kako bi i tamo postigla značajne rezultate u što ne sumnjamo jer se stvarno radi o odličnim ekipama . U Zaprešiću je nastupilo 107 ekipa u muškoj A i B te ženskoj A i B kategoriji. U muškoj kategoriji u konkurenciji 48 ekipa prvo mjesto pripalo je ekipi DVD Spačva sa rezultatom 31.80 sekundi, drugi su ovogodišnji državni prvaci DVD Paukovec sa 33,00 sekunde a trečeplasirani DVD Belajske Poljice sa 34,00 sekundi. U kategoriji muški B prvo mjesto za ekipu DVD MTČ Čakovec, drugo mjesto osvojila je PVP Pliva, a treče DVD Mladost Kaštel Sućurac.

U ženskoj A kategoriji prvo mjesto za ekipu Mladost Kaštel Sućurac,druge su bile članice DVD Žažina dok je treće mjesto pripalo ekipi DVD Staro Čiče. Ekipa Mladosti KS pokazanom vježbom dokazala da joj je mjesto u Ostravi sljedeće godine dok je aktualni prvak DVD Breški Jalševec završio natjecanje tek na sedmom mjestu. U ženskoj B kategoriji prvo mjesto za DVD Sisak, drugo mjesto pripalo je ekipi DVD Breški Jalševec a treće mjesto za DVD Beravci.

Od predstavnika iz VZG Sveta Nedelja svetonedeljšćani su osvojili 33.mjesto sa rezultatom 63.10sekundi, 40.mjesto za gradske pobjednike iz Strmca rezultatom 74.50 sekundi te 44.mjestom DVD Rakitje sa 80 sekundi. Ovo su daleko poražavajući rezultati gradskih ekipa Svete Nedelje ne toliko po rezultatu nego po greškama koje su donjele ovako visoke negativne rezultate što je očito da ekipe ili ne vježbaju ili su neuigrane ili ne rade kvalitetno. Ako ih to zadovoljava onda je to žalosno i zabrinjavajući za kompletnu Zajednicu i po hitno se treba nešto uraditi na tom planu. SLIKE

VEZANE VJESTI
VATROGASCI SPAČVE PRVI NA 6.MEMORIJALU BANA J.JELAČIĆA

12.10.2008. ...23:02 [ Komentari (4) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters