DRŽAVNI VATROGASNI PRVACI U POSJETU ZAGREBAČKOJ ŽUPANIJI
[ # ]

ZAGREB

Župan Zagrebačke županije, Stjepan Kožić primio je predstavnike DVD Paukovec , DVD Deanovec i DVD Jalševec Breški , pobjednike i sudionike V. Državnog vatrogasnog natjecanja kao i predstavnike DVD Jalševec Breški sudionike i pobjednike VIII. Državnog natjecanja vatrogasne mladeži koji su se svojim vrhunskim rezultatima plasirali na vatrogasnu olimpijadu u češkoj Ostravi.

«Zagrebačka županija ima 286 vatrogasnih jedinica i broji preko 16 i pol tisuća vatrogasaca. Posebno sam se na splitskom Poljudu ponosio kada su naši sportski vatrogasci u A kategoriji ostvarili prvo i drugo mjesto i izravno se plasirali na vatrogasnu olimpijadu koja će se održati iduće godine. Još sam ponosniji bio kada su naše mlade članice DVD-a Jalševec Breški u konkurenciji od 57 ekipa uspjele osvojiti zlato.» istaknuo je predsjednik VZZ Županije, Stjepan Ptiček.

«Sportski vatrogasci treniraju u prosjeku 5 sati dnevno četiri dana u tjednu, a pred važna natjecanja trenira se svaki dan. Svakodnevno odricanje razlog je postizanja vrhunskih rezultata» smatra voditelj DVD Deanovec iz Ivanić Grada, Zdravko Filipaj. «Vrlo često ističem kako mi na kontinentu odgojem stvaramo vatrogasce» nadodao je mentor, manager i trener ovogodišnjih pobjednika DVD-a Paukovec iz Sv. Ivana Zeline, Stjepan Berulec.

«Čestitam svim ekipama koje su izborile put u češku Ostravu. Pokazali ste se kao visoko profesionalne i vrhunski organizirane ekipe. Svjestan sam da su vaši bližnji trpjeli zbog brojnih priprema i treninga i ovi pehari su i njima i nama na ponos i čast. Napraviti zadanu vježbu za manje od 30 sekundi dobar je pokazatelj da ćemo se dogodine nakon olimpijade svi skupa ponovno naći i proslaviti vaše nove uspjehe.» rekao je župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić prilikom zaključenja primanja. Zagrebačka županija

10.10.2008. ...13:57 [ Komentari (2) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters