"PALIM JER VOLIM GASITI POŽARE"
[ # ]

VOĆIN

Kada je 1. listopada oko 10 sati buknuo požar na imanju Save Radojevića (61) u Voćinu u pomoć su priskočili susjedi, lokalni vatrogasci i vatrogasci profesionalne vatrogasne postrojbe iz Slatine koji su ubrzo ugasili vatru.No, vatra, koja se s bale sijena prenijela na slamu smještenu u šupi bila je jaka pa je djelomično nagorio i poljoprivredni traktor marke "Belarus" koji se nalazio nekoliko metara od plamenom zahvaćene šupe. Policajcima PU virovitičko-podravske nije trebalo mnogo vremena da otkriju počinitelja.

Nakon što je vatrogasna inspekcija utvrdila da je požar namjerno izazvan, policija je kriminalističkom obradom suzila krug osumnjičenih za to djelo te je jučer obavijestila javnost o razotkrivanju piromana.
- Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je požar namjerno izazvao N. L. (35) iz Voćina koji je priznao da je počinio to djelo, ali ne i zašto to učinio - rekao nam je Josip Štajdohar, glasnogovornik PU virovitičko-podravske.

U Voćinu, malom mjestu pod Papukom, mještani se prisjećaju da je prije 11 godina Nikola L. (35) već podmetnuo jedan požar. Tada je, kao mladić, bio i član lokalnog DVD-a, a zapalio je sijeno. I onda je Nikola, kažu mještani, priznao paljevinu izjavivši:
- Palim jer volim gasiti vatru...Protiv Nikole L. (35) policija je podnijela kaznenu prijavu. Večernji List

07.10.2008. ...12:18 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters