TEČAJ ZA INSTRUKTORE U SPU
[ # ]

ZAGREB

Komisija za plamene udare u suradnji sa VP Grada Ivanić-Grada u 2008. godini održala je šest seminara na temu "Opasnosti i spriječavanje plamenih udara".
Kroz trajanje seminara prikupljane su povratne informacije od polaznika, te se stekao dojam da postoji želja i potreba za organizacijom tečaja za "Instruktore za rad sa SPU".Stoga će se u terminu od 14 - 18. 10. 2008.godine, u prostorima JVP Grada Ivanić-Grada, održati:

Tečaj za instruktore za rad sa simulatorima plamenih udara VIDEO
Pošto Komisija za plamene udare -UPVH još nije ovlaštena za izdavanje licenci za instruktore u SPU, tečaj će se provoditi u suradnji sa ER- HA Tec-om koji će biti i nositelj istog.Tečaj za instruktore proširena je verzija osnovnog tečaja, s razlikom da će polaznici instruktorskog tečaja, tri od pet dana biti "Instruktori", koji će samostalno organizirati i voditi seminar te uvježbavati polaznike.Svi polaznici instruktorskog tečaja , obvezni su donijeti sa sobom kompletnu osobnu zaštitnu odjeću; prema "Postupniku za uvježbavanje u simulatorima plamenih udara" i aparate za zaštitu dišnih organa.Također je potrebno donijeti i važeće liječničko uvjerenje. Ukoliko će biti polaznika tečaja koji ne dolaze iz profesionalnih vatrogasnih postrojbi isti moraju imati potvrdu o osposobljenosti za rad sa uređajima za zaštitu dišnih organa i minimalno biti u zvanju vatrogasnog časnika!......... detaljnije

01.10.2008. ...14:06 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters