PALIO OTPAD PA SPALIO GOSPODARSKU ZGRADU
[ # ]

DARUVAR
Piše: Sanja Petrović

Dok je spaljivao otpad kod Daruvara, vatru je ostavio bez nadzora, pa se proširila na gospodarski objekt koji je potpuno izgorio. Dvoje ljudi je ozlijeđeno, a šteta je oko 200.000 kuna.

Dok je spaljivao otpad u Ivanovom Polju kod Daruvara u utorak oko 10 sati, D. K. (56) je ostavio vatru bez nadzora, priopćila je bjelovarsko-bilogorska policija.Vatra se ubrzo proširila, pa je požar zahvatio gospodarski objekt i bale sijena u vlasništvu Vladimira K. (58).U gospodarskoj zgradi se nalazilo 70 bala sijena i slame, kombajn i prikolica ručne izrade. Sve je potpuno izgorjelo.

Vladimir K. je, prilikom izvlačenja traktora iz požarom zahvaćenog objekta, teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u Općoj županijskoj bolnici u Pakracu.Zadobio je serijski prijelom rebara, opekotine desne strane lica, desne podlaktice i desne potkoljenice.U požaru je lakše ozlijeđen njegov sin Matija K. (24), a zadobio je opekotine obje podlaktice.Požar su ugasili daruvarski vatrogasci. Počinjena šteta procjenjuje se na oko 200.000 kuna. NET

28.05.2008. ...16:10 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters