,blog,hrvatska,film,fotografija,gastronomija,ljubav,glazba,humor,internet,karijera,književnost,novac,obitelj,obrazovanje,osobno,poezija,politika,priče,putopisi,računala,religija,seks,sex,sport,televizija,umjetnost,zdravlje,znanost,rasprave,diskusije,korisnik,politika,www" /> ,blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49" />

13.KAMP VATROGASNE MLADEŽI HVZ-a
[ # ]

FAŽANA

Trinaesti po redu Kamp vatrogasne mladeži Hrvatske vatrogasne zajednice (u daljnjem tekstu Kamp) održava se u 10 smjena od 23. lipnja do 01. rujna 2008. godine u Fažani. Organizator Kampa je Hrvatska vatrogasna zajednica.
Vatrogasne zajednice županija/Grada Zagreba koje će zajednički koristiti smještajne kapacitete dužne su se dogovoriti o terminu korištenja Kampa. Raspored po bungalovima vatrogasne zajednice županija/Grada Zagreba dužne su dostaviti 30 dana prije početka Kampa, a konačnu prijavu s imenima sudionika vatrogasne zajednice županija/Grada Zagreba dostavljaju u Kamp vatrogasne mladeži najkasnije 7 dana prije dolaska u Kamp.

Smještaj:
Smještajne kapacitete moguće je povećati pomoću šatora/kontejnera do maksimalno 22 osobe po bungalovu, tj. na 12 osoba u bungalovima moguće je organizirati smještaj za dodatnih 10 osoba u šatoru/kontejneru uz uvjet da osobe iz šatora/bungalova koriste sanitarne čvorove iz bungalova, te dva zajednička sanitarna čvora, koji su dodatno na raspolaganju. Uvjet je da su osobe i mladež koji koriste bungalov i šator/kontejner uz bungalov (ukupno 22 osobe) iz iste županije/Grada Zagreba. Ako se ne koristi dodatni smještajni kapacitet, moguće je povećati broj korisnika u bungalovu s 12 na 18 osoba.

Maskota vatrogasne mladeži
Hrvatska vatrogasna zajednica sve sudionike u Kampu osigurava od posljedica nesretnog slučaja. Na svakih desetero mladeži upućuje se najmanje jedan voditelj.
Sudionici Kampa dužni su se pridržavati kućnog reda Kampa (kućni red u privitku), ponašati se u skladu s uobičajenim normama ponašanja i poštivanjem vatrogasne subordinacije.

Prehrana:
O postupku plaćanja i visini troškova prehrane u Kampu sudionici će biti pravovremeno obaviješteni. Hrvatska vatrogasna zajednica će nastojati cijenu održati u rangu 2007. godine (61 kn/danu/sudioniku).Prehrana obuhvaća 7 punih pansiona, koji počinju ponedjeljkom s ručkom (dolazak) i završavaju ponedjeljkom s doručkom (odlazak).

Izleti:
Za sudionike Kampa organizirat će se izlet sukladno financijskim mogućnostima sudionika.
Smjene:Ovogodišnji Kamp vatrogasne mladeži održat će se u 10 smjena od 23. lipnja do 01. rujna 2008. godine (početak smjena ponedjeljkom):

SMJENE
01.smjena od 23. lipnja - 30. lipnja zapovjednik kampa Ivan Golubić (Koprivničko -križevačka))
02.smjena od 30. lipnja - 07. srpnja zapovjednik kampa Fabio Dusman (Istarska)
03.smjena od 07. srpnja - 14. srpnja zapovjednik kampa Željko Odak (Krapinsko-zagorska)
04.smjena od 14. srpnja - 21. srpnja zapovjednik kampa Andreas Lisjak (Međimurska)
05.smjena od 21. srpnja - 28. srpnja zapovjednik kampa Stjepan Combaj (Grad Zagreb)
06.smjena od 28. srpnja - 04. kolovoza zapovjednik kampa Boris Đuračić (Zagrebačka)
07.smjena od 04. kolovoza - 11. kolovoza zapovjednik kampa Davor Kirinčić (Karlovačka)
08.smjena od 11. kolovoza - 18. kolovoza zapovjednik kampa (Varaždinska županija)
09.smjena od 18. kolovoza - 25. kolovoza zapovjednik kampa Darko Bibić (Osječko-baranjska)
10.smjena od 25. kolovoza - 01. rujna zapovjednik kampa Krešo Galić (Požeško-slavonska)

Dob sudionika
Uzrast vatrogasne mladeži u svim smjenama je u pravilu od 12 do 16 godina, iznimno 10,11, 16 ili 17 godina, ukoliko se popunjava odjeljenje. Mlađima i starijima (naravno, izuzev voditeljima) nije dozvoljen boravak u Kampu u razdoblju od 23. lipnja do 1. rujna 2008.! Mlađi sudionici će biti o trošku organizacije koja šalje mladež odmah u pratnji njihovog voditelja vraćeni kući!

Ostale informacije
• svi sudionici Kampa trebaju sa sobom ponijeti higijenski pribor i posteljinu, te odgovarajuće športske rekvizite.
Sudionici Kampa dužni su pridržavati se kućnog reda i naputaka zapovjednika Kampa, te sudjelovati u programu Kampa.
• Sudionici Kampa trebaju unaprijed platiti prehranu tvrtki koja organizira prehranu u Kampu.
• Voditelji i mladež uz ostalo sa sobom trebaju ponijeti radne odore za potrebe obuke iz programa rada Kampa.
• Hrvatska vatrogasna zajednica osigurava troškove smještaja, prijevoza i dnevnica za zapovjednika.
• Sudionici Kampa snose troškove Kampa koji se odnose na prehranu sudionika, kao i za ostale aktivnosti koje se provode u Kampu.
• Vatrogasne zajednice županija i Vatrogasna zajednica Grada Zagreba brinu o čistoći i redu u bungalovima i šatorima, prijavi sudionika Kampa, te dolasku i odlasku sudionika Kampa.
• Sve aktivnosti moraju se provodit uz osiguranje maksimalne sigurnosti sudionika Kampa.
• Svi sudionici Kampa, kao i gosti u Kampu, strogo se pridržavaju odredbi kućnog reda i ostalih objavljenih uputa zapovjednika i voditelja Kampa HVZ

27.05.2008. ...16:19 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters