BORIS MRKIĆ PRONAĐEN MRTAV
[ # ]

ŠIBENIK

Boris Mrkić
Ronioci su oko 9 sati ispod Šibenskog mosta pronašli mrtvo tijelo nestalog Borisa Mrkića, javio je Index.Za Mrkićem su tragali ronioci, Gorska služba spašavanja i vatrogasci. Potraga je okončana jutros, kada je ispod Šibenskog mosta pronađen mrtav 23-godišnji Boris i njegov automobil.Zasad nije poznato je li Mrkić u automobilu bio sam ili je s njim bio još netko.

Na most su došli i vatrogasci
Nakon sedmodnevne potrage policija je jutros kod šibenskog mosta locirala tijelo 23-godišnjeg Borisa Mrkića iz Sikova.Kako je za Novi radio potvrdio istražni sudac Branko Ivić, ronioci su tijelo izvukli iz potonulog renault clia s dubine od oko pet metara.Vozilo je pronađeno jutros par minuta iza 9 sati, a dva sata kasnije potvrđeno je da je riječ o nestalom mladiću iz Sikova, rekla je glasnogovornica šibenske policije, Marica Kosor.

Građani su dojavili o tragovima nesreće pa su policajci, vatrogasci, policijski brodovi i ronioci uz pomoć reflektora po mrklome mraku u moru i na kopnu počeli tražiti žrtve prometne nesreće. Nešto prije ponoći tragačima su se pridružili specijalci MUP-a i Gorska služba spašavanja. R-1

19.05.2008. ...15:39 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters