UGAŠEN POŽAR U TUČEPIMA
[ # ]

MAKARSKA

Foto: Ivo Ravlić / CROPIX
Požar koji je sinoć u 21.30 sati buknuo na ugostiteljskom objektu - caffe baru "Kokos" na predjelu Slatina, nedaleko od hotela Neptun i glavne plaže u Tučepima, u 22.10 sati stavljen je pod nadzor gasitelja, a u 22.30 vatra je potpuno ugašena.

"Požar koji je zaprijetio i nekolicini obližnjih kafića i manjih ugostiteljskih objekata, ali su ga vatrogasci na vrijeme obuzdali, uništio je montažni ugostiteljski objekt vlasništvo D.K. površine od oko 300 metara četvornih te pričinio veću štetu", rekao je županijski vatrogasni zapovjednik Dražen Glavina, koji je vodio akciju gašenja požara u Tučepima.

"Vatru u Tučepima gasilo je 45 vatrogasaca s 11 vozila dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Tučepa i Makarske, a u pomoć su im pristigla protupožarna vozila i vatrogasci iz Brela i Baške Vode koji nisu večeras imali potrebu intervenirali na gašenju vatre u Tučepima", izvijestio je Glavina.

Uzrok izbijanja požara na caffe baru "Kokos" kao i pričinjena materijalna šteta se utvrđuje, relli su u Gradskom centru Osejava u Makarskoj, a na mjesto izbijanja požara došla je i policija koja obavlja očevid. Jutarnji List

19.05.2008. ...15:34 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters